Környezetvédelmi Fotópályázat!
Zöldkrajcár logo
Artventura logo

 

A Paradicsom Turisztikai, Kulturális és Sportklub, a 2012. februárban induló, KMOP-3.3.4/A-10-2010-0029-es azonosító jelű, ARTVENTURA utazó környezetvédelmi tapintható művészeti kiállítás és road show elnevezésű projektjéhez kapcsolódóan környezetvédelmi fotópályázatot hirdet.

 

Pályázatra jelentkezhetnek: természetes személyek és civil szervezetek, de elsősorban iskoláskorúak pályaműveit várjuk

 

Olyan fotók beküldését várjuk, amelyek a természet és az ember környezetét, kapcsolatát mutatják be. A fotópályázat célja, hogy felhívja a figyelmet környezetünk megóvására, s arra, hogy milyen fontos egységet alkot a természet, az ember és az állatvilág.

A pályázat benyújtásának feltételei, formai követelmények:1. Pályázni legalább 3000 pixel szélességű, eredeti felvétellel lehet.

2. A képek elkészítéséhez bármilyen típusú fényképezőgép használata megengedett. A képek Photoshop, Illustrator és egyéb fényképkezelő-szerkesztő program általi utólagos, érdemi módosítása ( a kép kismértékű vágása, a színkorrekció, fekete-fehér konvertálás, kontraszt és világosítás nem minősül érdemi módosításnak!) nem engedélyezett pl. átszínezés, montázs használata, stb.

3. Egy beküldő maximum 5 képet küldhet be.

4. A képeket a készítő nevével és címével a következő címre várjuk: Paradicsom Turisztikai, Kulturális és Sportklub, 2000 Szentendre Pf.: 219

További feltételek:

1. A pályázó/szerző felelősséget vállal azért, hogy a pályázati anyaga nem sérti harmadik személy személyiségi, vagy egyéb jogait.

2. A pályázók a pályázat benyújtásával elfogadják a kiírásban foglalt feltételeket és a bíráló bizottság döntését.

3. A nyertes pályamunkák alkotói hozzájárulnak ahhoz, hogy a pályázaton legjobbnak ítélt képekből naptárt és egyéb nyomtatott anyagokat készítsünk (szerzők nevének feltüntetésével) az egyesület céljainak népszerűsítése érdekében.

 

A pályázat díjazása:

1.    díj egy ARTVENTURA kerékpár, amely az ARTVENTURA környezetvédelmi, művészeti kiállításon megtekinthető

2.    díj: a fotó megjelenése az ARTVENTURA honlapon

3.    díj: a fotó megjelenése az ARTVENTURA honlapon

Értékelés:a beküldött pályaműveket 3 tagú zsűri értékeli.

Beküldési határidő: 2012. jún.10.

Eredményhirdetés:Időpont: 2012. június. 16. Helyszín: Művészetek Háza, Gödöllő Szabadság út 6.

Információ a pályázattal kapcsolatban: info@artventura.hu

Artventura logo